Buiten&Gewoon Air Badmintonnen in Duffel

Ontdek deze zondagnamiddag Air Badminton aan sporthal Rooienberg in Duffel!

Zondag 4 juli organiseert Badmintonclub Duffel i.s.m. lokaal bestuur Duffel een kennismakingsmoment met deze nieuwe sport: tussen 14.00 en 18.00 uur ontvangen ervaren monitoren je voor een gratis introductie.  Shuttles, rackets en speelvelden zijn voorzien, jij moet zelf voor sportieve kledij zorgen.

De initiatie staat open voor iedereen: jong en oud, g-sporters,…

Sven Wuyts

Voorzitter van Badmintonclub Duffel

Voorzitter van Badmintonclub Duffel  Sven Wuyts kijkt uit naar het eventje: “De initiatie staat open voor iedereen: jong en oud, g-sporters,…  Air Badminton is een plezant alternatief voor het gekende indoor-badminton dat we tijdens de herfst en winter in sporthal Rooienberg spelen.  We hopen de Duffelaar dankzij de coronaversoepelingen een plezante en leerrijke badminton-zondagnamiddag te kunnen bezorgen. Wil je het meemaken, schrijf je vooraf in via https://www.airbad.be/airbadminton-summer-tour/ . Hopelijk zit het weer mee en kan je vanaf het terras van Sportcafe Rooienberg genieten van een drankje en de badmintonners“

Ook burgemeester Sofie Joosen is verheugd dat Duffel ingegaan is op de Airbadminton Summer Tour van de badmintonfederatie: “ Het is plezant te merken dat er nieuwe ontwikkelingen zijn in de sport en dat Duffelse clubs daarop inspelen. Air badminton is zo’n toegankelijke outdoor variant van een gekende sport. We hopen samen met BC Duffel op goed weer: gewoon buiten sporten in Duffel..; dat wil toch iedereen?”

Meer info en de skateparcours vind je terug op